Skip to main
Internet Security
KasperskyInternet Security

Az Ön online tevékenysége és adatvédelme védve van

Védje böngészését, vásárlását, csevegését és adatait Windows, Mac és Android készülékein. Szerezze be a díjnyertes vírusirtót, valamint egy eszközkészletet, amelyeket azért hoztunk létre, hogy védje az Ön privát életét és személyazonosságát. Szintén magában foglalja a következőket:

 • Ingyenes VPN legfeljebb napi 300 MB adatforgalommal
 • Biztonságos pénzügyek technológia online pénzügyi tranzakcióinak titkosításához
 • Webkamera-védelem, amely megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést az Ön webkamerájához
Kompatibilis az alábbiakkal:
Windows®
macOS®
Android™
Internet Security
Internet Security
KasperskyInternet Security
* Az ajánlat csak 1, 2, 3 és 4 készülékre vonatkozik

Díjak és teljesítmény

Teljes körű védelem a kiberfenyegetésekkel szemben

Biztonságos
hálózat
A VPN révén biztosítjuk online adatvédelmét és szabadságát
 • Titkosítjuk adatait a kockázatos nyilvános Wi-Fi hálózatokon
 • Elrejtjük az Ön IP-címét, még az internetszolgáltatója elől is
 • Biztosítjuk online tevékenysége naplózásának mellőzését
 • Csatlakozhat az ultragyors privát kiszolgálókhoz
Biztonságos
pénzügyek
Megóvjuk pénzét, személyazonosságát és magánéletét
 • Fizetéseit egy titkosított böngészőn keresztül intézheti
 • Az adathalászat elleni védelem révén megállítjuk az identitástolvajokat
 • Biztonságban tároljuk jelszavait egy privát széfben
 • Android-alkalmazásait extra biztonsággal zárolhatja

Mit tartalmaz a Kaspersky Internet Security?

Anti-Virus-védelem
Többszintű védelem, ami abból a célból jött létre, hogy azonosítsa, izolálja és eltávolítsa a rosszindulatú programok minden típusát.
 • Valós idejű vírusvédelemFolyamatosan vizsgálja az Ön eszközeit, vírusokat, férgeket, trójai programokat, cryptolockereket, komplex betörést álcázó programcsomagokat és kémprogramokat keresve rajtuk – ezzel megvédve Önt mind az új, mind a régóta működő online fenyegetésektől.
 • A biztonsági rések kihasználásának automatikus megelőzése (kizárólag Windows rendszerben)Azonosítja a bonyolult hálózati biztonsági réseket a számítógépén. Ide tartozik az EternalBlue és SMBloris biztonsági rések felismerése, amelyek mindegyike okozhatja az operációs rendszer összeomlását, és használhatatlanná teheti a számítógépeit.
 • Trójai programok eltávolításaFelismeri és eltávolítja a trójai faló vírusokat és internetes férgeket, amelyek lelassíthatják Windows rendszert futtató számítógépét és Android-eszközeit. Ez automatikusan történik, ezért nincs szükség a rendszerfájlok manuális szerkesztésére.
 • Fenyegetések azonnali felderítéseA fájlok, alkalmazások és weboldalak valós idejű, megszakítás nélküli elemzését biztosítja a számítógépein és Android-eszközein, megóvva Önt és adatait a fenyegetések gyors észlelése révén.
Hackerek elleni védelem
Megakadályozza, hogy hackerek betörjenek az eszközeibe és saját előnyükre kihasználják adatait.
 • Kétutas tűzfal (kizárólag Windows rendszerben)Segít Önnek megakadályozni a számítógépe elleni hackertámadásokat azáltal, hogy bejövő és kimenő hálózatikérelem-észlelést biztosít. Lehetővé teszi, hogy megtekintse, felmérje és kezelje az összes létrejött bejövő és kimenő csatlakozást.
 • Fizetésvédelem Mac és Windows rendszeren is működik azáltal, hogy online tranzakció indításakor elvezeti Önt egy banki szintű védett böngészőbe. Megakadályozza, hogy hackerek megszerezhessék hitelkártya- és pénzügyi adatait.
 • Zsarolóvírusok elleni védelem (kizárólag Windows rendszerben)Valós időben figyeli meg számítógépét, hogy beazonosítsa a zsarolóvírusok viselkedésével egyező tevékenységeket. Ezáltal a gyanús tevékenységet azonnal blokkolni tudja, megakadályozva, hogy a zsarolóvírusok támadásai kizárják Önt a gépeiből.
 • App LockMegvédi alkalmazásait Android-eszközein hackelésbiztos védelem segítségével. Amint Ön védeni kezd egy alkalmazást, annak zárolása csak privát PIN-kóddal, egy titkos mintát rajzolva vagy az ujjlenyomatával oldható fel.
Korszerű védelem
A korszerű átvizsgálás észleli az olyan bonyolult fenyegetéseket, mint a nehezen észlelhető fájlmentes támadások.
 • Ártalmas hivatkozások észleléseA Kaspersky Security Networkből származó adatokra vonatkoztat az Ön által megnyitott weboldalakon található hivatkozások elemzése céljából, tájékoztatva Önt az ártalmas webcímekről, és színkódolva az egyes URL-címeket, azok fenyegetési szintje alapján.
 • Rosszindulatú programok elleni védelem (kizárólag Windows rendszeren)Megóvja számítógépét a veszélyes és bonyolult rosszindulatú programok készletétől, például a fájlmentes rosszindulatú programoktól, amelyek közvetlenül számítógépe memóriájába íródnak, nem a merevlemezére.
 • AlkalmazásfelügyeletMegakadályozza, hogy a megbízhatatlan alkalmazások hozzáférjenek a kritikus rendszerfolyamatokhoz és az Ön személyes adataihoz.
 • Személyre szabott, megerősített böngészőKépernyőriasztásokat aktivál, ha veszélyesnek vagy potenciálisan veszélyesnek tartott weboldalakat próbál felkeresni. Az értékelést a weboldalak olyan listáját használva végzi el, amelyeket előzőleg megtámadtak, és megkérdezi Öntől, hogy szeretné-e folytatni, vagy sem.
Adatvédelmi eszközök
Titkosítja az Ön böngészési előzményeit és online adatait, miközben blokkolja a webkamerán keresztüli kémkedést és a zaklatóalkalmazásokat.
 • Okos és gyors VPNTitkosítja az Ön által küldött és fogadott adatokat egy 256-bites AES rejtjellel, ezzel megakadályozva, hogy a bűnözők elolvassák az Ön e-mailjeit, megtekintsék fényképeit és banki adatait. Ezenfelül elrejti az Ön IP-címét, így böngészését nem tudják követni – még az internetszolgáltatója sem.
 • Adathalászat elleni védelemMegvédi Önt a hamisított weboldalaktól és e-mailektől, amelyeket kiberbűnözők hoznak létre abból a célból, hogy ellopják az Ön személyazonosságát. Bonyolult csalásokat is azonosít, és figyelmeztető riasztást küld, ha adathalászattal összefüggő tevékenységet észlel.
 • Privát böngészésMegakadályozza, hogy az Ön által a Mac vagy Windows rendszeren működő számítógépen felkeresett weboldalak és közösségimédia-platformok kövessék a tevékenységeit és személyes adatokat gyűjtsenek Önről. Megakadályozza, hogy idegesítő és tolakodó hirdetésekkel vegyék célba Önt.
 • Webkamera-védelemMegakadályozza a webkamerájához való jogosulatlan hozzáférést Windows és Mac rendszert futtató számítógépén, így senki nem tudja meglesni Önt otthonában. Riasztja Önt, ha egy alkalmazás használni próbálja weboldalát, és engedi, hogy blokkolja a nem kívántakat vagy engedélyt adjon a megbízhatóaknak.
Otthoni védelem
Ezeket a funkciókat arra tervezték, hogy megóvják Önt, ha otthoni Wi-Fi hálózatát és perifériáit használja.
 • Távoli hozzáférési eszköz biztonsága Megvédi Önt attól, hogy a hackerek távolról átvegyék az irányítást a számítógépe felett, RAT-ek (Távelérési eszközök – Remote Access Tools) használata révén. Azonosítja az RAT-eket, és lehetővé teszi, hogy listát hozzon létre a megbízható RAT-ekről, miközben blokkolja az összes többit.
 • Hálózati támadás elleni védelemMegfigyeli a bejövő forgalmi aktivitást, hálózati támadások jeleit keresve Windows és Mac rendszert futtató számítógépén. Egy támadás észleléséig egy órára blokkolja a támadó számítógép hálózati tevékenységét, és riasztást küld Önnek, amelyben lehetőséget biztosít arra is, hogy hosszabb ideig blokkolja a tevékenységet.
 • Hirdetésblokkoló (kizárólag Windows rendszeren)Megakadályozza, hogy idegesítő weboldalbannerek és potenciálisan ártalmas hirdetések jelenjenek meg a Windows rendszert futtató számítógépén. Amennyiben szívesen fogad hirdetéseket bizonyos weboldalakról, engedélyezési listát készíthet ezekről, így továbbra is látni fogja a hirdetéseiket, ha felkeresi őket.
 • Billentyűzetnaplózás elleni védelem (kizárólag Windows rendszeren)Automatikusan megakadályozza, hogy a billentyűzetnaplózás rögzítse a billentyűleütéseit Windows rendszert futtató számítógépén, ezáltal megvédve jelszavait, banki adatait és egyéb bizalmas adatait, mikor beüti őket a billentyűzeten.
További funkciók
Eszközök, amelyek fokozzák az Ön biztonságát, eszközei teljesítményét és a digitális élményt.
 • AlkalmazáskezelőSegítségével könnyedén eltávolíthatja az alkalmazásokat, amelyek Ön szerint nem megfelelőek. A telepítési segéd szintén segítséget nyújt az internetről letöltött programok telepítésekor, gondoskodva arról, hogy a kiválasztott programokon kívül semmi más ne települjön.
 • Játékmód (kizárólag Windows rendszeren)Folyamatos, zavarásmentes játékot biztosít, a biztonsági program észlelhetetlen futtatása révén. A Ne zavarjanak mód bekapcsolása esetén a Kapersky biztonsági termék nem futtat vizsgálatokat, és nem jelenít meg értesítéseket. Így Ön zavartalanul nézhet filmeket, játszhat vagy használhat teljes képernyős alkalmazásokat.
 • Gyors és könnyű biztonság15%-kal kevesebb mértékben terheli a számítógépét, és kikapcsolja a fenyegetések pásztázását az eszközein, így ezek nem foglalják le az erőforrásokat. A védelmet tehát egyszerűen telepítheti a régi és új eszközeire, ezek pedig nem fogják Önt hátráltatni.
 • Eszközbiztonsági irányítópultA My Kaspersky-fiók segítségével konfigurálhatja az egyes funkciókat és beállításokat, ezáltal pedig bárhonnan kezelheti a biztonságát, és biztonságosan tárolhatja az aktiválási kódjait.

Vásárlói értékelések

Ismerje meg, mit mondanak az ügyfeleink a Kapersky Internet Security programról

Egyetlen licenc az összes eszközét fedezi
Adja meg az eszközök számát, hogy megkapja a teljes körű védelmet.
01
Telepítse könnyedén bármelyik eszközre
Mivel biztonsági rendszerünk nem terheli meg a rendszert, egyszerű telepíteni a régi eszközeire, valamint az újakra is.
02
Többféle eszközt is megóvhat
03
Egy helyről gondoskodhat biztonságáról
GPS tracking
alerts

Gyakori kérdések

Hogyan kell letölteni és telepíteni az alkalmazást?

A szoftvert közvetlenül a weboldalunkról töltheti le. Egyszerűen fejezze be a vásárlást, és a letöltési hivatkozás megjelenik a megrendelést visszaigazoló weboldalon. Ugyanezt a letöltési hivatkozást egy megrendelést visszaigazoló e-mailben is elküldjük Önnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy szüksége lesz az aktiváló kódra a biztonsági alkalmazás használatához. Ez a kód megjelenik a megrendelést visszaigazoló weboldalon, valamint el is küldjük Önnek.

Mennyi eszközre terjedhet ki a védelem?

A licenc megvásárlásakor egyszerűen válassza ki, hány eszközt szeretne védeni. A licenc időszaka alatt bármilyen eszközkombinációt védhet, legfeljebb összesen annyit, amennyit az Ön licence magában foglal. Például választhat egy 3 eszközre érvényes licencet, ha egy Windows rendszert futtató számítógépet, egy Macbookot és egy Android-mobileszközt szeretne megvédeni. Ezenfelül bármikor cserélhet eszközöket, például a Macbookot eltávolítva, és egy iPadet hozzáadva.

A legújabb verziót kapom meg?

Igen, Ön a szoftver legújabb verzióját kapja meg, valamint annak minden későbbi frissítését, amely az előfizetés időszakában megjelenik.

Milyen gyorsan kezdhetem el az alkalmazás használatát?

A vásárlást követően haladéktalanul letöltheti, telepítheti, aktiválhatja a szoftvert, és elkezdheti a használatát.

Melyek az elfogadott fizetési módok?

Visa, Mastercard, American Express, Maestro és Paypal fizetési módokat fogadunk el. A weboldalunkon indított minden tranzakció teljesen biztonságos.

Válassza ki az Önnek megfelelő védelmet

Fedezze fel alábbi termékeink mindegyikének biztonsági funkcióit

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer
 • Windows 11, 10, 8.1, 8, 7 SP1+
 • Mac OS X 10.12 vagy újabb
 • Android 5.0 vagy újabb
 • iOS 12.0 vagy újabb
Technikai követelmények
 • Internetkapcsolat
 • Processzor: 1 GHz vagy gyorsabb
 • Memória RAM: Legalább 1 GB (PC) vagy 2 GB (Mac)
 • Lemezterület: Legalább 1,5 GB (PC) vagy 2,6 GB (Mac)
Nyelv
 • Magyar
 • Angol