Skip to main
Safe Kids
KasperskySafe Kids

Ügyeljen gyermekeire, még akkor is, ha nincs a közelükben

Óvja gyermekeit online és offline a díjnyertes szülői felügyeleti eszközökkel. Rugalmas eszközökhöz juthat, amelyek segítenek megóvni tevékenységeiket, megfigyelhetik viselkedésüket és önkontrollra tanítják őket. Eszközeink a következőket biztosítják Önnek:

 • Nem megfelelő vagy ártalmas tartalomhoz való hozzáférés blokkolása
 • Képernyő előtt töltött idő korlátozásának beállítása gyermekenként, eszközönként
 • Gyermeke tartózkodási helyének követése GPS segítségével
Kompatibilis a következőkkel:
Windows®
macOS®
Android™
iOS®
Safe Kids
Safe Kids
KasperskySafe Kids

Óvja gyermekeit akkor is, amikor nem látja őket

GPS-követés
Megtalálhatja gyermekeit, bárhova is mennek. Ezenfelül biztonságos tartózkodási zónát jelölhet ki a számukra, és riasztást kap, ha elhagyják azt.
 • Éjjel-nappal követheti és meghatározhatja gyermekei tartózkodási helyét egy digitális térképen az alkalmazásán belül
 • Beállíthat egy tartózkodási zónát, amelyen belül szeretné tartani gyermekeit – és értesítést kap, ha azon kilépnek
Képernyő előtt töltött idő szabályozása
Kezelheti gyermekei napi képernyő előtt töltött idejét eszközönként, hogy az megfeleljen a napirendjüknek és az Ön szülői stílusának
 • Beállíthatja az engedélyezett képernyő előtt töltött órák számát, és blokkolhatja az eszközt, ha gyermeke elérte az időkorlátot
 • Megakadályozhatja az eszközök használatát bizonyos idősávokban, például mikor gyermekének házi feladatot kellene csinálnia
Webhely- és alkalmazásszűrők
Blokkolhatja a felnőtteknek szóló tartalmat, és testre szabhatja a webhelyek és alkalmazások listáját, amelyeket gyermeke csak az Ön engedélyével látogathat.
 • Blokkolhatja az életkornak nem megfelelő alkalmazásokhoz és webhelyekhez való hozzáférést az olyan kategóriák használatával, mint szerencsejáték, erőszak vagy fegyverek
 • Korlátozhatja az alkalmazások használatának idejét és létrehozhat egy listát az olyan alkalmazásokról, amelyek megnyitásához gyermekeinek az Ön hozzájárulását kell kérniük
Biztonságos keresés a YouTube-on
Megtekintheti gyermekei YouTube keresési előzményeit, és megakadályozhatja, hogy nem megfelelő, felnőtteknek szóló témákat keressenek.
 • Megfigyelheti gyermekei YouTube kereséseit, hogy megbizonyosodhasson arról, hogy online szokásaik egészségesek
 • Blokkolhatja az ártalmas témákra (például alkohol, dohány és szerencsejáték) való keresési kéréseket

A Kaspersky Safe Kids beállítása egyszerű

Egyéni
Szakértői

Ismerje meg, miben más a Kaspersky Safe Kids

A Kaspersky Safe Kids nélkül
A Kaspersky Safe Kids nélkül
A Kaspersky Safe Kids alkalmazással
A Kaspersky Safe Kids alkalmazással
Néha az internet veszi át a hatalmat
Ha online tevékenységekről van szó, a gyerekeknek általában felügyeletre van szükségük. Csak hogy biztosan ne alakítsanak ki egészségtelen szokásokat, például hogy túl sokat játszanak, vagy hogy éjjel-nappal túlságosan össze vannak nőve az eszközeikkel.
Az internet nem minden része gyerekbarát
Sok webhely szól felnőtteknek. Mivel az internet mindenki számára nyitva áll, a gyerekek könnyen belebotolhatnak nem megfelelő tartalmakba.
Az oktatásra való összpontosítás ösztönzése
Olyan eszközökkel, amelyek engedik, hogy kezelje a webhelyek, játékok és alkalmazások használatát, könnyen segíthet gyermekének a figyelemelvonás nélküli online tanulásban.
Pozitív online élmények szerzése
Szűrők létrehozásával biztosíthatja, hogy gyermekei biztonságban élvezhessék az internet nyújtotta élményeket – anélkül, hogy ellenőrizni kellene őket.

Gyakori kérdések

Az Android alkalmazáshoz sok engedélyre van szükség. Mindre szükség van?
A szükséges engedélyek száma magasnak tűnhet, de ennek megvan az oka. Minden kötelező engedélynek az a célja, hogy gyermeke a lehető legnagyobb biztonságban legyen, beleértve azt is, hogy a Kaspersky Safe Kids alkalmazást csak Ön távolíthassa el.
Telepítettem a Kaspersky Safe Kids alkalmazást a gyermekem mobiljára, és néhány alkalmazás egyszerűen eltűnt vagy a rendszer blokkolta őket. Ez miért történt?

Amikor profilt hoz létre gyermekének, megadja a korát. Telepítést követően a Kaspersky Safe Kids haladéktalanul alkalmazza a védelmi szabályokat, amelyek némelyike a gyermeke korán alapul. Például minden, a korcsoportjuk alapján nem megfelelőnek tekintett alkalmazást elrejt. Ezenfelül, a Kaspersky Safe Kids alapértelmezett szabályokat alkalmaz bizonyos alkalmazáskategóriákra Android-eszközökön. Az internetes vásárlási és közösségi hálózati alkalmazások el vannak rejtve a 0–11 éves gyerekek elől, az FTP-szoftver-, online tárhely- és fájlmegosztó alkalmazások pedig a 6 év alatti gyerekek elől.

Ezeket a beállításokat az alkalmazás Alkalmazások fülén módosíthatja mobileszközén, valamint a My Kaspersky-fiókjában is.

Tud a gyermekem hívásokat kezdeményezni és fogadni, ha a mobilja blokkolva van?

Igen, Ön továbbra is felveheti a kapcsolatot a gyermekével mobilján keresztül, akkor is, ha túllépi az eszközhasználati korlátot, és a rendszer blokkolja azt.

Ezenfelül konkrét alkalmazásokat is kiválaszthat az Android okostelefonján és táblagépén, amelyeket gyermeke használhat, bármi történjék.

Hol láthatom a gyermekem tevékenységeiről készült jelentéseket?
Amikor telepíti a Kaspersky Safe Kids alkalmazást a gyermeke eszközeire, létre kell hoznia egy My Kaspersky-fiókot. Egyszerűen jelentkezzen be bármikor, ha meg szeretné nézni a gyermeke tevékenységeiről készült részletes jelentést, illetve módosítaná a beállításokat és szabályokat. Ezenfelül éjjel-nappal megtekintheti a gyermeke tartózkodási helyét egy digitális térképen az alkalmazásban, a mobilján.
Melyek a Kaspersky Safe Kids használatának rendszerkövetelményei?

Minden eszköz esetében

Internetkapcsolat szükséges

Windows® rendszerű asztali gépek és laptopok esetében

Operációs rendszer: Microsoft Windows 11 Home/Pro/Education; Microsoft Windows 10 Home/Pro/Education; Windows 8 és 8.1/Pro/8.1 frissítés; Windows 7 Starter/Home Basic/Home Premium/Professional/Ultimate – SP1 KB4474419 és KB4490628 vagy újabb frissítések
Lemezterület: 200 MB szabad terület a merevlemezen
Processzor: 1 GHz vagy gyorsabb
Memória (RAM): 1 GB (32 bites) vagy 2 GB (64 bites)
Minimális képernyőfelbontás: 1024х768 képpont

Software
Microsoft® Internet Explorer® 11 vagy újabb
Microsoft .NET Framework 4 vagy újabb

Androidos okostelefonok és táblagépek¹
Operációs rendszer: Android™ 4.4 vagy újabb
Minimális képernyőfelbontás: 320×480

iPhone és iPad
Operációs rendszer: iOS® 12.0 vagy újabb

Mac® asztali gépek és laptopok
Operációs rendszer: macOS 10.13 vagy újabb
Lemezterület: 650 MB szabad terület a merevlemezen
Memória (RAM): 2 GB


Jogi nyilatkozat

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új operációs rendszerek béta verzióihoz és előnézeti változataihoz nem nyújtunk támogatást. Kizárólag hivatalosan megjelent operációs rendszerek támogatottak.1Az Android™ eszközökön történő beállítással és használattal kapcsolatos további tudnivalókért látogasson el ide: https://support.kaspersky.com/safekids/android.

Ne halassza el gyermeke védelmét
INGYENES
PRÉMIUM
Online tartalomszűrő
Megvédi gyermekeit a nem megfelelő webhelyektől és tartalmaktól*
Biztonságos keresés a YouTube-on
Blokkolhatja gyermekei károsnak minősített YouTube keresési kéréseit**
Alkalmazáshasználat szabályozása
Kezelheti az alkalmazáshasználatot a használati idő, korhatárok vagy kategóriák alapján***
Képernyőidő-kezelés
Kezelheti gyermekei készülékük használatával töltött idejét*
Képernyő előtt töltött idő ütemezése
Beállíthat konkrét időszakokat, amelyek alatt a készülék korlátozza a megtekintési időt*
GPS-alapú helymeghatározó alkalmazás gyermekeknek
Egy térképen megtekintheti, merre járnak gyermekei, és biztonságos tartózkodási zónát határozhat meg számukra
Akkumulátormegfigyelő
Értesíti, ha gyermekei készülékének akkumulátor-töltöttsége alacsony, hogy ne szakadjon meg velük az összeköttetése
ÚJDONSÁG!
YouTube-aktivitáselőzmények
ÚJDONSÁG!
Ismerje meg gyermeke érdeklődését a YouTube keresési és megtekintési előzményeinek megtekintésével**
Valós idejű riasztások
Riasztást küld, ha gyermekei nem megfelelő webhelyeket vagy alkalmazásokat akarnak megnyitni, ha elhagyják a biztonsági zónájukat, továbbá sok más esetben
INGYENES
PRÉMIUM
INGYENES
PRÉMIUM
INGYENES
PRÉMIUM
INGYENES
PRÉMIUM
* Az összes funkció csak Windows és Mac rendszerű számítógépeken, valamint androidos eszközökön érhető el. iOS-eszközökhöz a webszűrés és szűrésiidő-kezelés elérhető az Apple Family-fiókon keresztül az iOS 15.0 vagy újabb verziójú eszközök esetén. Az iOS 12.014.0 verziójú eszközöknél a webszűrés csak a Kaspersky Safe Kids böngészőben érhető el, és az eszközhasználat kezelése a „Time is up” értesítés megjelenítésével valósul meg a gyermekek képernyőjén, amikor túllépik időkorlátukat.
** A YouTube-on a biztonságos keresés Windows- és Android-eszközökön használt böngészőkkel valamint iOS-eszközökön a Kaspersky Safe Kids böngészővel kompatibilis. Emellett működik az Android-eszközökre készült hivatalos YouTube alkalmazáson belül. A gyermek aktivitásának YouTube-nézési előzményeit az Android-készüléken használt Chrome böngészőn és a Windows PC-n támogatott böngészőn keresztül gyűjtik, a jelentések pedig az Android-készüléken szülői módban telepített Kaspersky Safe Kids alkalmazásban érhetők el.
*** Az iOS operációs rendszer korlátozásai miatt az alkalmazások használatának csak korhatáralapú korlátozások lehetségesek.