Skip to main
Total Security
KasperskyTotal Security

Minden, amire a biztonságához szüksége lehet, egyetlen termékben

A biztonság egyedülálló érzése párosul a díjnyertes, hackerek, vírusok és rosszindulatú programok elleni védelemmel. Ezenfelül a fizetésvédelem és adatvédelmi eszközök is biztosítják az Ön védelmét, minden irányból.
Prémium funkciókkal:

 • Ingyenes VPN legfeljebb napi 300 MB adatforgalommal
 • Ingyenes Kaspersky Password Manager Premium
 • Ingyenes Kaspersky Safe Kids Premium
Kompatibilis a következőkkel:
Windows®
macOS®
Android™
iOS®
Total Security
Total Security
KasperskyTotal Security
* Az ajánlat csak 1, 2, 3 és 4 készülékre vonatkozik

Díjak és teljesítmény

Teljes körű védelem a kiberfenyegetések ellen

Biztonságos
hálózat
A VPN révén biztosítjuk online adatvédelmét és szabadságát
 • Titkosítjuk adatait a kockázatos nyilvános Wi-Fi hálózatokon
 • Elrejtjük az Ön IP-címét, még az internetszolgáltatója elől is
 • Biztosítjuk online tevékenysége naplózásának mellőzését
 • Csatlakozhat az ultragyors privát kiszolgálókhoz
Biztonságos
pénzügyek
Megóvjuk pénzét, személyazonosságát és magánéletét
 • Fizetéseit egy titkosított böngészőn keresztül intézheti
 • Az adathalászat elleni védelem révén megállítjuk az identitástolvajokat
 • Biztonságban tároljuk jelszavait egy privát széfben
 • Android-alkalmazásait extra biztonsággal zárolhatja
Megóvhatja gyermekeit online és a való világban is
01
GPS-követés és riasztások
Megtalálhatja gyermekeit egy térképen, meghatározhatja a számukra biztonságos zónát, amelyet ha elhagynak, Ön riasztást kap.
GPS-követés és riasztások
badge
GPS-követés
02
Biztonságos keresés a YouTube-on
03
Webhelyszűrők
04
Képernyő előtt töltött idő és alkalmazáshasználat
GPS-követés és riasztások
badge
GPS-követés
Biztonságos keresés a YouTube-on
Biztonságos keresés a YouTube-on
Webhelyszűrők
Webhelyszűrők
alerts
Szülői
felügyelet

Mit tartalmaz a Kaspersky Total Security?

Anti-Virus-védelem
Többrétegű védelem a rosszindulatú programok megakadályozása és semlegesítése érdekében.
 • Valós idejű vírusvédelemFolyamatosan vizsgálja az Ön eszközeit, vírusokat, férgeket, trójai programokat, cryptolockereket, komplex betörést álcázó programcsomagokat és kémprogramokat keresve rajtuk – ezzel megvédve Önt mind az új, mind a régóta működő online fenyegetésektől.
 • A biztonsági rések kihasználásának automatikus megelőzése (kizárólag Windows rendszerben)Azonosítja a bonyolult hálózati biztonsági réseket a számítógépén. Ide tartozik az EternalBlue és SMBloris biztonsági rések felismerése, amelyek mindegyike okozhatja az operációs rendszer összeomlását, és használhatatlanná teheti a számítógépeit.
 • Trójai programok eltávolításaFelismeri és eltávolítja a trójai faló vírusokat és internetes férgeket, amelyek lelassíthatják Windows rendszert futtató számítógépét és Android-eszközeit. Ez automatikusan történik, ezért nincs szükség a rendszerfájlok manuális szerkesztésére.
 • Fenyegetések azonnali felderítéseA fájlok, alkalmazások és weboldalak valós idejű, megszakítás nélküli elemzését biztosítja a számítógépein és Android-eszközein, megóvva Önt és adatait a fenyegetések gyors észlelése révén.
Hackerek elleni védelem
Megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést és számítógépe és mobileszközei feltörését.
 • Kétutas tűzfal (kizárólag Windows rendszerben)Segít Önnek megakadályozni a számítógépe elleni hackertámadásokat azáltal, hogy bejövő és kimenő hálózatikérelem-észlelést biztosít. Lehetővé teszi, hogy megtekintse, felmérje és kezelje az összes létrejött bejövő és kimenő csatlakozást.
 • Fizetésvédelem Mac és Windows rendszeren is működik azáltal, hogy online tranzakció indításakor elvezeti Önt egy banki szintű védett böngészőbe. Megakadályozza, hogy hackerek megszerezhessék hitelkártya- és pénzügyi adatait.
 • Zsarolóvírusok elleni védelem (kizárólag Windows rendszerben)Valós időben figyeli meg számítógépét, hogy beazonosítsa a zsarolóvírusok viselkedésével egyező tevékenységeket. Ezáltal a gyanús tevékenységet azonnal blokkolni tudja, megakadályozva, hogy a zsarolóvírusok támadásai kizárják Önt a gépeiből.
 • App LockMegvédi alkalmazásait Android-eszközein hackelésbiztos védelem segítségével. Amint Ön védeni kezd egy alkalmazást, annak zárolása csak privát PIN-kóddal, egy titkos mintát rajzolva vagy az ujjlenyomatával oldható fel.
Korszerű védelem
Fejlett vizsgálat a fájlmentes rosszindulatú program és nulladik napi fenyegetések észlelésére.
 • Ártalmas hivatkozások észleléseA Kaspersky Security Networkből származó adatokra vonatkoztat az Ön által megnyitott weboldalakon található hivatkozások elemzése céljából, tájékoztatva Önt az ártalmas webcímekről, és színkódolva az egyes URL-címeket, azok fenyegetési szintje alapján.
 • Rosszindulatú programok elleni védelem (kizárólag Windows rendszeren)Rosszindulatú programok elleni védelem (kizárólag Windows rendszeren)
 • AlkalmazásfelügyeletMegakadályozza, hogy a megbízhatatlan alkalmazások hozzáférjenek a kritikus rendszerfolyamatokhoz és az Ön személyes adataihoz.
 • Személyre szabott, megerősített böngészőKépernyőriasztásokat aktivál, ha veszélyesnek vagy potenciálisan veszélyesnek tartott weboldalakat próbál felkeresni. Az értékelést a weboldalak olyan listáját használva végzi el, amelyeket előzőleg megtámadtak, és megkérdezi Öntől, hogy szeretné-e folytatni, vagy sem.
Adatvédelem
Titkosíthatja személyes és böngészési adatait, miközben megakadályozza, hogy a kiberbűnözők kémkedhessenek Ön után.
 • Okos és gyors VPNTitkosítja az Ön által küldött és fogadott adatokat egy 256-bites AES rejtjellel, ezzel megakadályozva, hogy a bűnözők elolvassák az Ön e-mailjeit, megtekintsék fényképeit és banki adatait. Ezenfelül elrejti az Ön IP-címét, így böngészését nem tudják követni – még az internetszolgáltatója sem.
 • Adathalászat elleni védelemMegvédi Önt a hamisított weboldalaktól és e-mailektől, amelyeket kiberbűnözők hoznak létre abból a célból, hogy ellopják az Ön személyazonosságát. Bonyolult csalásokat is azonosít, és figyelmeztető riasztást küld, ha adathalászattal összefüggő tevékenységet észlel
 • Privát böngészésMegakadályozza, hogy az Ön által a Mac vagy Windows rendszeren működő számítógépen felkeresett weboldalak és közösségimédia-platformok kövessék a tevékenységeit és személyes adatokat gyűjtsenek Önről. Megakadályozza, hogy idegesítő és tolakodó hirdetésekkel vegyék célba Önt.
 • Webkamera-védelemMegakadályozza a webkamerájához való jogosulatlan hozzáférést Windows és Mac rendszert futtató számítógépén, így senki nem tudja meglesni Önt otthonában. Figyelmeztet, ha egy alkalmazás megpróbálja használni a webkamerát, és lehetővé teszi a nem kívánt alkalmazások letiltását, vagy engedélyt ad a megbízhatóknak.
Kiterjesztett védelem
Védelmi funkciók otthona, Wi-Fi-hálózata és perifériái számára.
 • JelszókezelőBiztonságban tartja jelszavait, bankkártyaadatait és bizalmas dokumentumait egy titkosított széfben, amelyet csak a mesterjelszóval lehet feloldani. Ezenfelül erős jelszavakat generál, hogy segítsen fiókja védelmének megőrzésében.
 • Hálózati támadás elleni védelemMegfigyeli a bejövő forgalmi aktivitást, hálózati támadások jeleit keresve számítógépein. Egy támadás észleléséig egy órára blokkolja a támadó számítógép hálózati tevékenységét, és riasztást küld Önnek, amelyben lehetőséget biztosít arra is, hogy hosszabb ideig blokkolja a tevékenységet.
 • Hirdetésblokkoló (kizárólag Windows rendszeren)Megakadályozza, hogy idegesítő weboldalbannerek és potenciálisan ártalmas hirdetések jelenjenek meg a Windows rendszert futtató számítógépén. Amennyiben szívesen fogad hirdetéseket bizonyos weboldalakról, engedélyezési listát készíthet ezekről, így továbbra is látni fogja a hirdetéseiket, ha felkeresi őket.
 • Billentyűzetnaplózás elleni védelem (kizárólag Windows rendszeren)Automatikusan megakadályozza, hogy a billentyűzetnaplózás rögzítse a billentyűleütéseit Windows rendszert futtató számítógépén, ezáltal megvédve jelszavait, banki adatait és egyéb bizalmas adatait, mikor beüti őket a billentyűzeten.
Gyermekek védelme
Fejlett szülői felügyelet a gyermek online tevékenységeinek követésére, szűrésére és védelmére.
 • Felnőttartalom-blokkolóMegakadályozhatja, hogy gyermekei nem megfelelő tartalommal (például felnőtteknek szóló videók, szerencsejáték és erőszak) rendelkező webhelyeket látogassanak. Eldöntheti, hogy blokkolja a hozzáférést vagy értesítést kér, ha gyermeke nem kívánatos webhelyeket látogat számítógépén vagy Android-eszközén.
 • Képernyő előtt töltött idő kezeléseLehetővé teszi az Ön számára, hogy kezelje gyermeke képernyő előtt töltött idejét eszközönként, blokkolva a számítógépét vagy Android-eszközét, ha eléri az Ön által megszabott időkorlátot. Ezenfelül jelentéseket tanulmányozhat arról, hogy gyermekei hogyan használják eszközeiket, így azonosíthatja az aggodalomra okot adó területeket.
 • Biztonságos keresés a YouTube-onMegfigyelheti gyermeke YouTube keresési előzményeit, és blokkolhatja az olyan keresési eredményeket, mint az alkohol, dohány és szerencsejáték számítógépeken és Android-eszközökön.
 • GPS-alapú helymeghatározó alkalmazás gyermekeknekSegítségével pontosan meghatározhatja gyermekei hollétét, valós időben egy digitális térképen. Ezenfelül meghatározhatja gyermekei számára a „biztonságos tartózkodási zónát”, és azonnal értesülhet arról, ha ezt elhagyják, egyenesen az eszközeire küldött riasztás révén.

Vásárlói értékelések

Ismerje meg, mit mondanak az ügyfeleink a Kaspersky Total Security programról

Egyetlen licenc az összes eszközét fedezi
Adja meg az eszközök számát, hogy megkapja a teljes körű védelmet.
01
Telepítse könnyedén bármelyik eszközre
Mivel biztonsági rendszerünk nem terheli meg a rendszert, egyszerű telepíteni a régi eszközeire, valamint az újakra is.
Telepítse könnyedén bármelyik eszközre
02
Többféle eszközt is megóvhat
03
Egy helyről gondoskodhat biztonságáról
Telepítse könnyedén bármelyik eszközre
Többféle eszközt is megóvhat
Egy helyről gondoskodhat biztonságáról

Gyakori kérdések

Hogyan kell letölteni és telepíteni az alkalmazást?

A szoftvert közvetlenül a weboldalunkról töltheti le. Egyszerűen fejezze be a vásárlást, és a letöltési hivatkozás megjelenik a megrendelést visszaigazoló weboldalon. Ugyanezt a letöltési hivatkozást egy megrendelést visszaigazoló e-mailben is elküldjük Önnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy szüksége lesz az aktiváló kódra a biztonsági alkalmazás használatához. Ez a kód megjelenik a megrendelést visszaigazoló weboldalon, valamint el is küldjük Önnek.

Mennyi eszközre terjedhet ki a védelem?

A licenc megvásárlásakor egyszerűen válassza ki, hány eszközt szeretne védeni. A licenc időszaka alatt bármilyen eszközkombinációt védhet, legfeljebb összesen annyit, amennyit az Ön licence magában foglal. Például választhat egy 3 eszközre érvényes licencet, ha egy Windows rendszert futtató számítógépet, egy Macbookot és egy Android-mobileszközt szeretne megvédeni. Ezenfelül bármikor cserélhet eszközöket, például a Macbookot eltávolítva, és egy iPadet hozzáadva.

A legújabb verziót kapom meg?

Igen, Ön a szoftver legújabb verzióját kapja meg, valamint annak minden későbbi frissítését, amely az előfizetés időszakában megjelenik.

Milyen gyorsan kezdhetem el az alkalmazás használatát?

A vásárlást követően haladéktalanul letöltheti, telepítheti, aktiválhatja a szoftvert, és elkezdheti a használatát.

Melyek az elfogadott fizetési módok?

Visa, Mastercard, American Express, Maestro és Paypal fizetési módokat fogadunk el. A weboldalunkon indított minden tranzakció teljesen biztonságos.

Válassza ki az Önnek megfelelő védelmet

Fedezze fel alábbi termékeink mindegyikének biztonsági funkcióit

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer
 • Windows 11, 10, 8.1, 8, 7 SP1+
 • Mac OS X 10.12 vagy újabb
 • Android 5.0 vagy újabb
 • iOS 12.0 vagy újabb
Technikai követelmények
 • Internetkapcsolat
 • Processzor: 1 GHz vagy gyorsabb
 • Memória RAM: Legalább 1 GB (PC) vagy 2 GB (Mac)
 • Lemezterület: Legalább 1,5 GB (PC) vagy 3,1 GB (Mac)
Nyelv
 • Magyar
 • Angol